Profil

GS Tømrer og Snedker ApS er et lokalt firma, som blev grundlagt d. 10. April i 1987.

Lige siden har vi udført både store såvel som små arbejdsopgaver indenfor tømrer- og snedkerfaget og står naturligvis også klar til at hjælpe dig med din opgave – uanset opgavens omfang.

GS Tømrer- og Snedker ApS beskæftiger i dag 5 – 6 medarbejdere, som løser både store og små opgaver for virksomheder, privatpersoner, boligforeninger samt institutioner i en stor del af Nordjylland – herunder Aalborg, Aars, Nibe og Støvring.

Fokus på kvalitet

Vi er et kvalitetsbevidst dansk tømrerfirma, som vægter højt, at du som kunde hos os altid er sikret et solidt og veludført stykke arbejde af aboslut højeste kvalitet. Vi anvender derfor kun gode materialer og sørger desuden også altid for at være omhyggelige i vore arbejde uanset omfanget af din opgave.

Vi er desuden medlem af Byg Garanti, hvilket er en sikkerhed for dig som kunde for, at du vil få lavet et solidt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi hos GS Tømrer & Snedker ApS kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til netop dine ønsker og behov, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 98 38 72 40.